Skip to main content

Foliering & Dekor

Gör ert företag synligt med fönsterdekor!

Att skylta med er logo, grafiska element eller budskap på era fönster är inte bara ett sätt att göra ert företag mer synligt – det är också ett kraftfullt verktyg för att förstärka ert varumärke och underlätta för kunder att hitta er. Er fönsterskylt blir i själva verket ett fönster till era produkter och tjänster, och det första intrycket ni ger till förbipasserande.

Frostfilm

Utforska möjligheterna med frostad film.

Frostad film är en otroligt mångsidig lösning som kan användas på många olika sätt för att skapa både estetiska och funktionella effekter i alla typer av miljöer. Den skärmar av och skapar integritet utan att blockera ljusinsläppet.

Möjligheterna med frostad film är nästintill oändliga. Vi kan skära ut texter, logotyper, grafiska element, mönster och former direkt i filmen, vilket gör det möjligt att skapa unika och skräddarsydda designer.

Vill du ha något ännu mer speciellt?

Vi kan också printa direkt på frostad film, vilket öppnar upp för ännu fler kreativa uttryck. Oavsett om du vill ha subtil avskärmning eller iögonfallande design, kan frostad film anpassas efter dina behov.

Behöver du ett prisförslag?