Epassis nya kontor i Trollhättan

När Epassi flyttade in i sitt nya kontor i Trollhättan var lokalerna vita och ganska tomma. De ville ha något som kändes mer levande och passade deras stil, så vi fick chansen att hjälpa till.

Färg på väggarna

Vi folierade, nästan tapetserade, motiv på väggarna som återspeglar Epassis varumärke, vilket inte bara lyfte rummets visuella intryck utan också förstärkte företagets identitet i kontorsmiljön.

Genom att integrera varumärkets färger och mönster skapade vi en miljö som känns både varmare och mer inbjudande. Detta bidrar inte bara till en starkare företagskultur, utan ger också medarbetarna en inspirerande arbetsplats där de omges av sitt varumärkes värderingar och energi varje dag.

Snygg fönsterdekor

Frostad film är en flexibel lösning med fler möjligheter än man kanske tror. Vi monterade utskurna “e” från utsidan som en del av Epassis logotyp och lade till en frostplatta inifrån, vilket skapade en snygg 3D-effekt.

Den här typen av dekor skärmar av utrymmen samtidigt som den släpper igenom ljuset och behåller en fräsch och öppen känsla i rummen. Resultatet blev en förändring som både är visuellt tillfredsställande och funktionell.